روانشناس نوجوان خوب در تهران: مشاوره روانشناسی به دلیل حساسیتهایی که این دوران دارد، در بعضی از موارد بسیار مهم و حیاتی به نظر میرسد. نوجوانی دورهای از زندگی است که چالشها و سختیهای زیادی دارد. و به دقت و توجه بالایی از طرف نوجوان و والدین او نیاز دارد. چرا که نوجوانی تاثیر بالایی در تمام زندگی فرد میگذارد. روانشناسی نوجوان به والدین او کمک میکند تا با تغییرات و مسائل احتمالی این دوره آشنا شده و بتوانند تغییرات احتمالی که برای نوجوان رخ میدهد را حدس بزنند. به طور کلی روانشناسی نوجوان، تربیت فرزند و راههای برقراری ارتباط را به والدین یاد میدهد. کمک گرفتن از روانشناس نوجوان به والدین کمک میکند تا تمام مشکلات و مسائل این دوره را حل کنند و در اختلالاتی که برای نوجوانان رخ می دهد به نو جوانان کمک کند.
روانشناس نوجوان خوب در تهران
مشاوره نوجوان به والدین کمک میکند تا بتوانند ارتباط بهتر و موثری را با فرزند نوجوان خود داشته باشند. بهتر است والدین از علایق و ترجیحات فرزند خود آگاه باشند. و یاد بگیرند که به جای قضاوت کردن او با خودش صحبت کنند و او را بهتر بشناسند. نصیحت کردن یکی از کارهایی است که باعث دوری فرزند نوجوان شما میشد. تنها باعث میشود او جلو شما گارد بگیرد.
به علاوه حل بعضی از مشکلات در دوران نوجوانی هم برای والدین راحت نیست. و بهتر است که با مشورت با یک فرد متخصص و آگاه این مسائل را حل کنند. روانشناس نوجوان در واقع به والدین کمک می کند تا بتوانند با فرزند نوجوان خودشان کنار آمده و مشکلاتشان را با هم حل کنند.
مشاوره روانشناسی بلوغ دختران / روانشناس نوجوان خوب در تهران
بلوغ در همه دنیا برای دختران کمی زودتر از پسران اتفاق میافتد. این دوران با تغییرات جسمی و روانی متعددی همراه است. که باعث ایجاد برخی از تغییرات در شخصیت و رفتار نوجوان میشود. نوجوانان در این دوران با سوالات و چالش هایی رو به رو هستند که اگر پاسخ و راه حل مناسبی برای آنها دریافت نکنند مجبور به تحمل استرس و اضطراب بیشتری خواهند بود. همچنین در آخر ممکن است به خاطر همین مشکلات درگیر اعتیاد و افسردگی شوند. به علاوه والدین هم با انجام رفتارهای اشتباه باعث میشوند که ارتباطشان با فرزند نوجوانشان قطع شده و دیگر نتوانند با او ارتباط درستی ایجاد کنند.
مشاور خانواده چه کسی است؟
مشاور خانواده (MFT) متخصصان بهداشت روان هستند که در روان درمانی و سیستم های خانوادگی آموزش دیده اند و مجوز تشخیص و درمان اختلالات روانی و عاطفی را در چارچوب ازدواج، زوجین و سیستم های خانوادگی دارند.
درمانگران ازدواج و خانواده، اختلالات روانی و عاطفی و همچنین سایر مشکلات بهداشتی و رفتاری را ارزیابی کرده و آن ها را درمان می کنند و طیف وسیعی از مشکلات را در متن نظام خانواده برطرف می کنند. مشاور خانواده دارای تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد یا دکترا) در زمینه ازدواج و خانواده درمانی و حداقل دو سال تجربه بالینی است.
مشاور خانواده برای چه کاری آموزش دیده است؟
مشاوران ممکن است روش های مختلف و تکنیک های درمانی ترجیحی داشته باشند، اما همه آن ها حداقل در یکی از زمینه های زیر تخصص دارند:
- مشکلات رفتاری کودک و نوجوان
- افسردگی و اضطراب
- مسائل LGBTQ
- خشونت خانگی
- ناباروری
- درگیری های زناشویی
- سوء مصرف مواد مخدر
- درگیری های شخصی درون زوج ها یا خانواده ها
- بیماری غیر منتظره، مرگ یا بیکاری
- ایجاد یا حفظ یک رابطه عاشقانه سالم در هر مرحله.
- طلاق یا جدایی
- مشکلات بهداشت روان
آیا به مشاوره جنسی نیاز دارم؟
مشاوره جنسی یا سکستراپی ، نوعی گفتاردرمانی است که برای کمک به افراد و زوجین در رسیدگی به عوامل پزشکی، روانشناختی، شخصی یا بین فردی موثر بر رضایت جنسی طراحی شده است. هدف از مشاوره جنسی کمک به افراد برای عبور از چالش های جسمی و عاطفی برای داشتن یک رابطه زناشویی راضی کننده و زندگی جنسی لذت بخش است.
اختلال عملکرد جنسی بسیار شایع است. در حقیقت، ۴۳ درصد از زنان و ۳۱ درصد از مردان گزارش کرده اند که در طول زندگی خود نوعی اختلال عملکرد جنسی را تجربه کرده اند.
شما به دلایل زیر می توانید به مشاوره جنسی مراجعه کنید:
- اختلال در نعوظ
- میل جنسی کم
- کمبود علاقه
- انزال زودرس
- اعتماد به نفس کم
- عدم پاسخ به محرک جنسی
- ناتوانی در رسیدن به ارگاسم
- میل جنسی بیش از حد
- ناتوانی در کنترل رفتار جنسی
- افکار جنسی ناراحت کننده
- فتیش های جنسی ناخواسته
- عدم تمایل شریک زندگی به رابطه جنسی
- بهبود کیفیت رابطه جنسی
یک زندگی جنسی کامل، یک زندگی سالم و طبیعی است. صمیمیت جسمی و عاطفی قسمت های اساسی سلامتی شما هستند. هنگامی که اختلال عملکرد جنسی رخ می دهد، داشتن چنین زندگی جنسی ممکن است دشوار باشد. مشاوره جنسی به شما کمک می کند چالش های جنسی خود را از نو تنظیم کرده و رضایت جنسی خود را افزایش دهید.
روانشناسی مشکلات زناشویی
همانطور که مستحضر هستید یکی از دغدغه های خانواده ها مسائل و مشکلات زناشویی می باشد که ممکن است موجب به وجود آمدن اختلافات بزرگ و کوچک شود. بنابراین در این مطلب با بررسی روانشناسی مشکلات زناشویی به دنبال راهکارهایی برای کاهش این مشکلات و برطرف کردن آن ها هستیم.
خب به منظور بررسی روانشناسی مشکلات زناشویی ابتدا می بایست با رابطه زناشویی آشنایی نسبی پیدا کرد و سپس پیرامون مشکلات زناشویی صحبت کرد.
رابطه زناشویی چیست ؟
پیش از تعریف رابطه زناشویی ابتدا یک رابطه را تعریف می کنیم.به تعاملات میان افراد مختلف رابطه می گویند.نابراین به تعاملات میان یک زن و شوهر رابطه زناشویی می گویند. .رابطه زناشویی به بخش های مختلفی تقسیم می شود که می توان به رابطه جنسی ، رابطه عاطفی و دعواها و مشاجرات اشاره کرد.
مشاوره دوستی دختر و پسر
هر انسانی ذاتا به جنس مخالف کشش دارد. درواقع همین عامل است که باعث بقا و ادامه نسل بشر بوده است. زمانی که فرد با دیگران تعامل دارد، هورمونی در مغزش آزاد میشود که با بیشتر شدن این تعاملات و روابط، میزان آن هم بیشتر میشود. درواقع هم دختران و هم پسران چه از نظر روانی چه از نظر جسمی به هم کشش دارند. این موضوع درصورتی که تحت کنترل قرار نگیرد، میتواند دوستی و روابط دخترو پسر را تحت تاثیر قرار دهد. برای جلوگیری از این وضعیت باید با شناخت و آگاهی و حتی با حمایت و پشتیبانی مشاوره دوستی دختر و پسر رابطه را پیش برد.